Fortsättningskurser

Impro Fortsättning    
Vi håller fortsättningskurser i impro på olika nivåer och med olika inriktningar. Vanligtvis hålls kurserna en kväll i veckan, men ibland sticker vi in en helgkurs eller två under terminerna. På somrarna håller vi också våra uppskattade veckokursen i samarbete med Gotlands Folkhögskola.

På en fortsättningskurs i impro fördjupar du din förmåga att samarbeta med andra, att ta vara på dina infall och att vara kreativ tillsammans med andra. Du spelar fler scener än i nybörjarkursen, och lär dig därmed mer om scennärvaro, spacework och publikkontakt. Vissa kurser har en specifik inriktning, tex karaktärsarbete eller hur man skapar längre improviserade pjäser.

Hösten 2019

Detaljer – FULLBOKAD
”Detaljer” är kursen för dig som har gått minst en termin tidigare hos oss, har gått liknande kurser, eller har improviserat teater eller musik på annat håll. Kursen har en bred inriktning på samtliga av improns aspekter, med med fokus på att skapa scener med stor närvaro och fokus på detaljer, såsom spacework, karaktärsdrag och känslouttryck. Syftet med kursen är att med hjälp av detaljarbete öva upp närvaro med medspelaren och publiken, och därmed skapa scener med större intensitet, både vad gäller humor och allvar.
Den här terminen väljer vi bort uppspel inför publik, men välkomnar åhörare under kursens tre sista tillfällen.

Snabba fakta om kursen
När:
Torsdagar 18:30 – 20.45
12 tillfällen: Start 12 september 2019, slut 5 december 2019 med uppehåll på höstlovet.
Plats: Kinbergs plats 8, Visby innerstad
Ledare: Pauline Wolff
Pris: 2 400:- (motsvarar 100:-/timme)
Studerande, arbetslösa och pensionärer erhåller 15% rabatt.
Avgiften kan delas upp i två delbetalningar.
Max antal deltagare: 12.
Anmälan: Senast den 4 september via mail. Se adress till höger.
Kursen ställs in vid färre anmälningar än 10 personer en vecka innan kursstart.
Frågor: Ring 070-410 35 48

Våra kvällskurser arrangeras i samarbete med abf-röd

Läs Gotlands Allehandas artiklar om våra sommarkurser.

Du är välkommen att besöka våra fortsättningskurser på kvällstid som åhörare om du är nyfiken på hur det går till på en kurs i impro. Ring så berättar vi mer!

Kommentera