Fortsättningskurser

Impro Fortsättning    
Vi håller fortsättningskurser i impro på olika nivåer och med olika inriktningar. Vanligtvis hålls kurserna en kväll i veckan, men ibland sticker vi in en helgkurs eller två under terminerna. På somrarna håller vi också våra uppskattade veckokursen i samarbete med Gotlands Folkhögskola i Hemse.


På en fortsättningskurs i impro fördjupar du din förmåga att samarbeta med andra, att ta vara på dina infall och att vara kreativ tillsammans med andra. Du spelar fler scener än i nybörjarkursen, och lär dig därmed mer om scennärvaro, spacework och publikkontakt. Vissa kurser har en specifik inriktning, tex karaktärsarbete eller hur man skapar längre improviserade pjäser.

Våren 2018 
Vårens fortsättningskurs är inriktad på Karaktärsarbete. Vi tränar på att hitta på och gestalta olika typer av karaktärer i improviserade scener. Förutom detta fokus innehåller kursen mycket uppvärmning i form av lek, träning av spontanitet, gruppsamarbete, lyhördhet.
Kursen är fullbokad. Reservplats finns.

När: Måndagskvällar 18:30 – 20.45
5 mars  23 april med uppehåll på påsklovet. 7 tillfällen.
Plats: Kinbergs Plats 8, Visby innerstad
Ledare: Pauline Wolff
Anmälan pauline@gotlandsimpro.se senast den 2 mars.
Pris: 1 450:- (Studerande, arbetslösa och pensionärer erhåller 20% rabatt.)
Max antal deltagare: 12.
Frågor: Ring 070-410 35 48

Våra kvällskurser arrangeras i samarbete med abf-röd

Läs Gotlands Allehandas artiklar om våra sommarkurser.

Du är välkommen att besöka våra fortsättningskurser på kvällstid som åhörare om du är nyfiken på hur det går till på en kurs i impro. Ring så berättar vi mer!

Kommentera