Impro för nybörjare

Impro för Nybörjare 
är en kurs för dig som aldrig har testat improvisationsteater förut, eller som vill ta om allt från början. Under lekfulla och kravlösa former provar du de grundläggande verktygen i improvisation. Vi arbetar med fantasi, spontanitet, lyhördhet och medspelarskap. Du tränar din förmåga att samarbeta kreativt med andra. Du spelar improviserade scener tillsammans med andra. Utan krav på prestation. Och framförallt – du har väldans roligt!

Hösten 2018
håller vi inga kvällskurser för nybörjare, men håll ögonen öppna ändå –
det kan dyka upp en helgkurs. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (om du inte redan får det) genom att skicka ett mail till adressen längst till höger på sidan. Då får du info om vad som händer på teatern.

Sommaren 2019
håller vi troligen som vanligt den i det närmaste OMÅTTLIGT populära veckokursen för nybörjare i samarbete med Gotlands Folkhögskola i Fårösund. Kursprogrammet brukar släppas i slutet av oktober. Besök gärna vår eller deras hemsida då.

Läs Gotlands Allehandas artiklar om våra sommarkurser.

Våra kvälls- och helgkurser arrangeras i samarbete med  abf-röd


 

Dag:
Tid: 
Plats:
Kursledare:
Pris:
Arbetslösa, pensionärer och studerande erhåller rabatt.
Sista anmälningsdag 
Anmälan via mail eller sms – se adress till höger.

 

 

 

 

 

 


 

 


9 reaktion på “Impro för nybörjare

 1. Matilda Cederloo

  Hej! Matilda Cederloo heter jag, vill anmäla mig på impro nybörjare som startar den 3 sept.
  jag är arbetslös från och med 31 aug.

 2. Maria Andreasson

  Hej!
  Missade kursstart/prova på den 3/9.
  Finns det möjligtvis plats kvar att hänga på nu på onsdag?
  Mvh Maria

 3. Sara

  Hej!

  Jag undrar vilken dag och mellan vilka tider impro-kursen våren 2017 kommer ligga på, och hur mycket det kommer att kosta. Sugen på att börja!

 4. Pauline Wolff

  Hej Sara! Vad roligt att du är sugen på impro! Vi planerar att ha en nybörjarkurs våren 2017, men i nuläget vet vi inte vilken dag det kommer att vara. Priset kommer att vara ca 2000:- för 12 gånger. Maila oss gärna på info @ gotlandsimpro.se och lämna din mailadress, så får du våra mailutskick med info om kursstart och annat som händer på teatern! Pauline

 5. Regina Göbel

  Hej Pauline,

  ett nytt försök – hoppas att jag denna gång kan vara med. Härmed vill jag anmäla mig till nybörjarkursen 11/ 12 februari 2017.

  /Regina

Kommentera